Uusi katuyhteys Tampereen Sarankulmasta Pirkkalan Toivioon

Uusi katuyhteys Sarankulmasta Patamäenkadulta Pirkkalan Toivion Ojatielle avataan liikenteelle perjantaina 30.11.2012 kello 12.00.

Patamäenkadun jatkettu osuus alkaa Tampereen kaupungin puolelta Nuutisarankadun ja Patamäenkadun risteyksestä ja se yhtyy Ojatiehen Pirkkalan kunnan puolella. Patamäenkadun jatke kevyen liikenteen väylineen on pituudeltaan noin 800 metriä.

Patamäenkadun jatke rakennetaan vaiheittain. Tänä vuonna ajorata on päällystetty ja kevyen liikenteen väylä on rakennettu murskepintaiseksi. Vuonna 2013 ajorata päällystetään toisella asfalttikerroksella ja kevyen liikenteen väylä saa lopullisen päällysteen reunakivineen. Työt saatetaan loppuun kesän 2013 aikana.

Patamäenkadun uuden osuuden ovat rakennuttaneet Tampereen kaupunki ja Pirkkalan kunta. Kadun rakennustyöt tekee Tampereen Infra.

Kommentointi on suljettu.

PIRKANMAAN SANOMAT

Pirkanmaan Sanomat kuuluu Pirkanmaan Lehtitalo -konserniin. Konserni julkaisee kahta kaupunkilehteä ja neljää paikallislehteä. Konserniin kuuluu myös kaupunkitelevisio Wave 100. Lisäksi yhtiö on osakkaana Pirkanmaalla ja Satakunnassa kuuluvassa Sun Radiossa.
css.php