Iskun taival CEV Cupissa katkesi

Tampereen Isku-Volleyn tie lentopalloilun kansainvälisessä CEV Cupissa katkesi toiselle kierrokselle. Belgialainen Topvolley Antwerpen voitti toisen osaottelun kotonaan  3-0 ja koko otteluparin voitoin 2-0.

− Ensimmäinen erä oli hyvää taistelua. Peli meni kuten olimme suunnitelleet ja pelasimme hyviä, pitkiä palloja. Toisen erän 4-2-tilanteessa tuli kolme pahaa tuomarivirhettä ja päälle meille keltainen kortti. Siitä tilanne räjähti 8-2 ja nuorella porukalla selkäranka katkesi. Yleisökin oli jo melkein meidän puolellamme siinä tilanteessa, Iskun valmentaja Kai Mattila kertasi tapahtumia.

Toisen erän ahdingosta Isku-Volley nousi vielä taistelemaan kolmannessa erässä, mutta tiukka vääntö ei riittänyt.

− Olen tyytyväinen peli-ilmeeseen ja taisteluun, mutta meillä loppuivat paukut. Lajikovuus ei riitä. Pelasimme kuitenkin huomattavasti paremmin kuin kotona, ja Antwerpenin valmentajakin sanoi heidän yllättyneen meidän ensimmäisen erän hyvästä pelistämme.

Isku-Volleyn paras pistemies oli Ville Louhela. Joukkue oli Belgiassa ilman kapteeniaan, yleispelaaja Tuomas Tihistä, joka jäi Tampereelle perheenlisäyksen vuoksi.

Kommentointi on suljettu.

PIRKANMAAN SANOMAT

Pirkanmaan Sanomat kuuluu Pirkanmaan Lehtitalo -konserniin. Konserni julkaisee kahta kaupunkilehteä ja neljää paikallislehteä. Konserniin kuuluu myös kaupunkitelevisio Wave 100. Lisäksi yhtiö on osakkaana Pirkanmaalla ja Satakunnassa kuuluvassa Sun Radiossa.
css.php