Suur-Tampere syntyi

Tampereesta on kasvanut Suomen vetovoimaisin kaupunki ja se on myös maakunnan ydin. Suomen ylivertaisesti kiinnostavin kaupunki tarvitsee vertaisensa kaupunkimedian – lehden, joka puhuttelee jo nimellään lukijaa.

Suur-Tampere -lehti

Uusi kaupunkilehti paljastettiin juhlallisin menoin Viikinsaaressa järjestetyssä tilaisuudessa. Kuva: Taru Oksanen / PS

Juuri siksi luet nyt uutta lehteä, Suur-Tamperetta. Tästä päivästä lähtien Pirkanmaan Sanomat tunnetaan nimellä Suur-Tampere. Lehti on nimensä mukaisesti Tampereen ja maakunnan laajalevikkisin kaupunkilehti.

Tampere on ylivoimaisesti suurin osa Suur-Tampere -lehden levikkialuetta. Kaupungin ytimestä lehti leviää lähikuntiin ja muualle Pirkanmaalle.

Suur-Tampere jaetaan joka viikko Tampereelle sekä Kangasalle, Lempäälään, Nokialle, Pirkkalaan, Ylöjärvelle, Hämeenkyröön ja Ikaalisiin. Kerran kuussa suurjaoissa lehti menee lisäksi Akaaseen ja Valkeakoskelle. Suur-Tampereen voi noutaa kätevästi myös jakelupisteistä, joita löytyy muun muassa tamperelaisista hotelleista sekä Lempäälän Ideaparkista.

Lehden nimi ei ole kannanotto kuntaliitosten puolesta tai niitä vastaan. Me Suur-Tampereen tekijät haluamme tehdä lehteä, joka herättää ajatuksia ja tunteita, katsoo tulevaan ja on lukijalle sekä huviksi että hyödyksi.

Suur-Tampere jatkaa Pirkanmaan Sanomien korkealuokkaisen ja mainostajien kiittämän palvelun linjaa. Haluamme tarjota parasta palvelua niin lukijoillemme kuin mainostajillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Aidosti tamperelainen  kaupunkilehti Suur-Tampere syntyy kaupungin ytimessä. Toimitus, myynti ja lehden tuotanto sijaitsevat Pinninkadulla, yliopiston naapurissa.

Suur-Tampere palvelee lukijoita myös kahdella nettisivustolla. Osoitteesta pirkanmaansanomat.fi löytyy muun muassa juttuja ja uutisia. Tulossa on myös kilpailuja.

Pian aukeavalla suurtampere. fi-sivustolla käydään puolestaan kuntavaali- ja muuta ajankohtaista keskustelua.

– Kari Pusa

 

Kommentti artikkeliin “Suur-Tampere syntyi”
  1. avatar Lasse Talasrinne sanoo:

    Viikolla 3 ristikon ratkaisuna oli viikon 4 ratkaisu, voisitteko julkaista viikon 3 ratkaisun seuraavassa lehdessä?

PIRKANMAAN SANOMAT

Pirkanmaan Sanomat kuuluu Pirkanmaan Lehtitalo -konserniin. Konserni julkaisee kahta kaupunkilehteä ja neljää paikallislehteä. Konserniin kuuluu myös kaupunkitelevisio Wave 100. Lisäksi yhtiö on osakkaana Pirkanmaalla ja Satakunnassa kuuluvassa Sun Radiossa.
css.php