Villit vuodet

Villit vuodet, musikaali Vexi Salmen elämästä, villitsee Valkeakosken Kesäteatterissa kesäkuussa. Vexinä nähdään Antti Mikkola, Irwininä Joni Lepomäki ja muissa rooleissa muun maussa Sani Aartela, Susanna Laine ja Jani Koskinen. Musikaalin ohjaa Heikki Paavilainen ja kapellimestarina on Costello Hautamäki.

Video on kuvattu musikaalin julkistamisen yhteydessä viime syksynä.

Kuvaus: Salli Saastamoinen

 

Kommentti artikkeliin “Villit vuodet”
  1. avatar Tim B sanoo:

    Kävin pe 27.7.klo 14 – 16.30.
    Hyvää kesäteatterigamaa. Loistava toteutus, nyt tunnen Wexi Salmenkin paljon paremmin. Tosi loistava toteuttajaporukka kauttaaltaan.
    Oli naurua ja itsua sopivissa annoksissa. Pitää mennä vielä uudelleen kokemaan koko tunneprepertuaari. Suosittelen tämän kesän parhaana kesäteatterina – Villit vuodet on ykkönen!

PIRKANMAAN SANOMAT

Pirkanmaan Sanomat kuuluu Pirkanmaan Lehtitalo -konserniin. Konserni julkaisee kahta kaupunkilehteä ja neljää paikallislehteä. Konserniin kuuluu myös kaupunkitelevisio Wave 100. Lisäksi yhtiö on osakkaana Pirkanmaalla ja Satakunnassa kuuluvassa Sun Radiossa.
css.php